9 dagars lov, tack kungen!

Efter ännu en vecka i kronans tjänst är jag hemma för nio dagar lov. Jag funderar på att införskaffa nytt xbox live och NHL 2010. Det är grymt kul och det var länge sedan jag hade ett hockey spel.

Det blir nog troligtvis en veckas basketcomback för #15 ;)

Say Yes.


Update.

Åter hemma igen för helgpermission.

I veckan sov vi ute onsdag-torsdag. (Satt då post i 4 timmar) Det var helt okej... ;P Sen så ska jag börja bli blodgivare.

The Spirit of the heart.

Igår var jag uppe i hallen och satt på bänken och kollade på matchen mellan Sigtuna BBK vs ecoÖrebro, där Sigtuna vann. Önskar jag var med i den matchen, då det inte fanns någon riktig chans att vi skulle förlora och jag kunde spela utan press.. men men, min träningsvecka kommer komma vecka 5 (början av februari) hoppas det är några matcher då.

Ikväll ska jag rulla iväg mot Uppsala, plikten kallar. Så skönt att åka till lumpen nu när man har fått lånat syrrans skitbil i ett halvår.
Poesi.

Det ges en ebb och flod i människors öden. Begagnad leder floden fram till lycka, Försummad, strandar livets hela resa på grund och blinda klippor och elände. Högt vatten ha vi nu och flyta lätt. Men passa vi ej på och följa strömmen så kan hela vår laddning gå förlorad.

Basketabstinens!

Det kliar i mina fingrar. Abstinensen kommer tillbaka. Jag vill ta på mig mina svarta Reebok basketskor, ta på mig den röd-svarta Sigtuna Basket tröjan, ta på mig de röd-svarta shortsen. Ha världens bästa musik i bakgrunden.
Jag vill öppna dörren in till baskethallen och känna den där speciella halldoften som finns just i Valstahallen.

Jag vill värma upp tillsammans med det bästa laget igen. Bli hype, dunka sönder korgarna tillsammans med Nemanja. Köra den klassiska pick-n-roll med Oskar (som var ostoppbar i Lampe Challenge 2005). Ge dom där otroligt sköna baseboll passarna till Isevik som springer och gör lay-up efter lay-up efter lay-up.

Och sist med inte minst tracka Helmut för han är så dålig när han inte gör poäng ;)

Fyfan vad jag hatar det ordet just nu.

Jag var villig att göra allt för dig baby. Men den där känslan som jag hade inom mig när jag frågade dig om vi skulle umgås. Den känslan hade rätt hela tiden. Jag borde ha lyssnat på den från första gången, eftersom jag fortsatte att gå på kärlekens blinda väg. Nu gör det ont och jag försöker glömma dig. Men det är så otroligt svårt eftersom du jagar mig med din skönhet i mina tankar varje dag.


</3

RSS 2.0