Alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag, och jag trodde aldrig jag skulle få fira den som jag kommer att få göra idag. Om ca tre timmar träffar jag henne. Den tjej som har varit i mina tankar sen jag träffade henne för första gången i sommras, det är ca 8-9 månader sen och hon har bokstavligt talat varit i mina tankar varje dag.
Ibland har det varit riktigt jobbigt att tänka på henne, men för det mesta gör mig den tanken alltid varm.

Ser verkligen fram emot denna alla hjärtans dag =)

Hoppas ni också får en mysig alla hjärtans dag!

SIB (Strid I Bebyggelse)

Veckan som gått har varit en grymt rolig vecka. En av de snabbaste och osmärtsammaste. Vi hade vår första vecka av två, utbildning i SIB (Strid I Bebyggelse). Skön att använda AK5:an igen och skjuta med den. Kulsprutan följer dock nästa vecka då vi ska ha skarp SIB. Är otroligt taggad! :)

Mera positivt från veckan som gått är att jag har gått min första dykarkurs, väldigt uppskattat tycker jag. Hoppas jag tar dykarcertifikatet fort, ser fram emot att åka på muckresan och dyka någonstans i världen där det är fint vatten och varmt. Why not Bahamas eller liknande?

I onsdags så kom en tiotal lumpenkompisar in till kasernen (där vi sover) redlöst fulla vilket resulterade att vi inte fick ha någon strid i bebyggelse den förmiddagen, utan att vi med högsta fysiska hastighet sprang till simhallen och hade en vattenfys utan dess like i tre timmar; den liknade The Guardian's rekryterings vattenfystest.
I tre timmar simmade vi först 2 längder, sen var det upp ur bassängen och och göra 20 sit-ups, sen 20 armhävningar. Sen in i bassängen igen, och så rullade det på. Dock paus för kisspaus/vattenpaus.

RSS 2.0