Hemmafest + 21 år = ?

Kvällens mattelektion:

Vad blir Hemmafest + 21 år = ?

Jag vet  svaret, kan ni?

Red Dead Redemtion

Det är kanske dags att uppdatera sig igen. I skrivandets stund brinner mina fötter, fotsulorna är så ömma. Svaret ligger nog i basketträningarna. Närvaron från min sida har varit väldigt dålig under förra säsongen p.g.a. värnplikt (MUCK den 23/6!)

Imorgon är det en historisk dag i Schaffer-huset. Första hemmafesten, oh my god. Jag är bokstavligt talat död om något går det minsta lilla snett i detta hus. Och föräldrarna är världens bästa detektiver. Farsans har blick är som en lögndetektor, jag kan aldrig hålla masken om jag har gjort någon mindre bra inför honom med just den där blicken.

Som den tv-spels nörd jag är så införskaffade jag spelet Red Dead Redemtion, skaparna av spelet gjorde GTA IV för er som inte visste det... Jag gillar den nya stilen av att agera Cowboy i Vilda Västern. Ett spel som jag är nästan tvungen att visa för farsan, han själv gillar Vilda Västern.

Never Meant.

let's just forget
everything said
and everything we did
best friends, better halves, goodbyes

and the autumn night
when we realized
we were falling out of love

there were some things
that were said
that weren't meant
like we never did

not to be
overly dramatic

i just think it's best
cause you can't miss what you forget

so let's just pretend
everything and anything
between you and me
was never meant

Blah Blah Blah

Jag dör av tristess här hemma. Vad finns att göra på dagarna? Jag fixar farsans slavarbete som han ger mig direkt efter dom har dragit till jobbet. Det brukar ta omkring 30-45 minuter. Alla kompisar går i skolan/jobbar, men jag är här hemma och bara väntar på att något ska hända... Det spenderas mycket tid vid XBOX:et vilket är väldigt mys, men jag tröttnar ganska snabbt när det går dåligt på COD - Modern Warfare 2.

Glädjande saker som kommer upp i veckan är att det är basketavslutning, dock har jag inte spelat en enda match i division 2. Sen så är det min födelsedag också samma dag, jisses. Jag blir 21 år gammal. Tiden flyger!

Försäsongsträning Basket.

Imorgon drar försäsongen i basketen igång. Sigtuna forsätter att spela i Div 2 som planerat, men förflyttar sig från Div 2 Södra till Div 2 Norra. I år tar en ny coach över, vem det blir ser jag först imorgon.
Imorgon börjar träningen och jag kommer att dö.

§

When the cold of winter comes
Starless night will cover day
In the veiling of the sun
We will walk in bitter rain

But in dreams
I can hear your name
And in dreams
We will meet again

When the seas and mountains fall
And we come, to end of days
In the dark I hear a call
Calling me there,
I will go there
And back again


UNITED STATES OF AMERICA! 5-27 Juli 2010

Nu är allt klart, lämnar Sverige den 5:e juli för att spendera 3 veckors semester i USA hos min värdfamilj och hälsa på dom igen. Kommer blir riktigt roligt :)

Uppdatering

Jag fick åka hem och vila från våran förövning till våran stora slutövning p.g.a. psykisk stress. Jag trodde det inte skulle hända mig, men efter förhållanden under längre tider då kroppen och sinnet inte är vana vid så kan allt hända. Jag bröt ihop och började gråta som en liten femåring inför mina befäl.

Nu är jag ledig fram tills den 31 maj.

RSS 2.0