Ljuset i slutet av tunneln.

Äntligen hemma igen efter den sista veckan i fält på ett bra tag. Efter en vecka vid Veckholm(?), Enköping, där vi tränade på kompanistrid. Jag sprang runt med Radio 180, som väger ca 10 kg. Jättekul!
Nu väntas en månads högvakt... c:a 2,5 månad kvar av lumpen.

3 måndader kvar i kronans tjänst

Ännu än vecka i kronans tjänst är klar. Vi spenderade veckan i Marmas skogar, för sista gången under vår värnplikt.
Nästa vecka bär det av till Enköpings skogar där vår sista fältvecka kommer tillbringas innan den giganstiska högvaktsperioden. Sen är det slutövning, remi, victorias bröllop, medaljcermoni och sist men inte minst MUCK.

Värdelös vecka!

Fyfan, sämsta veckan i försvarets gröna kläder. Men otroligt skönt att allt ordnade upp sig idag. Att vi sov utomhus hela jälva veckan gjorde inte saken bättre. 2 veckor fält kvar. Fan.

Ännu ett inlägg.

Försöker få igång bloggandet igen. Det går ganska segt, men det är skönt att fortfarande ha den här platsen där jag kan skriva av mina känslor och tankar.

Idag drog jag och brorsan in till Stockholm som sagt och såg filmen "Farsan" på Sergels biografen. Helt klart godkänd film. Typiskt Jalla Jalla känsla i den. Nina Zanjani var kvällens ögonsten, helt klart given första plats till henne. Vilken sötnos!

I skrivandet stund så lyssnar jag på Tiger Lou - Sam, as in Samantha. Grymt bra låt, blir perfekt tvåa efter ettan på min playlist "you can't say no to me" Någon som har några bra tips på flera Tiger Lou låtar, hör av er :)


Bio!

Godmorgon!

Idag bär det in till Stockholm för att se filmen "Farsan" kl 18.00, vi sticker dock lite tidigare för att gå omkring i huvudstaden, jag har inte varit där på ett bra tag i civila kläder.

Hemma!

Äntligen hemma efter 2 veckors tjänst. Helgen gick åt att vakta Stockholms slott, vilket var helt okej. Jag trivs ganska bra när jag står där, det är något speciellt med högvakten.

Denna vecka gick åt bland annat att bygga upp obervations post, check points osv. Var helt okej tills min grupp fick order om att riva observationsplatsen, då kom en och annan svordom från mitt hål. Jag förbannade mig själv att jag var så dum att gå med i försvarsmakten.

Jag har en del One Tree Hill avsnitt att ta igen efter två veckors frånvarande från hemmet. Ska väl börja titta ikväll...


RSS 2.0