Jobba som reseledare?

Livet efter lumpen verkar finna en utväg iallafall verkar det som. Min morbror ringde mig och gav mig telefon nummret till en person på Ving(?) Ska höra mig av till dem under nästa ledighet. Hoppas det blir intervju!

There comes a time, when we heed a certain call When the world must come together as one.

Drog in till Stockholms stad idag för att välkomna våren. Det känns som sommaren verkligen är på väg nu. Men jag ska inte ropa hej ännu. Sista jag nästan ropade hej, så började det snöa. Jag var nära på att ta livet av mig då, men det försvann efter några timmar.

Lumpen börjar närma sig sitt slut och jag börjar få ångest.

Word!

An amateur practice until he can get it right. A professional practices until he can't get it wrong.

Ledighet!

Njuter av ledigheten man har fått i 6 dagar nu. Börjar bli ganska sliten nu. Jag har stått högvakt sen kl 02 inatt, då tog min sömntid slut. Sov mellan 20-02, sen var det upp och vakta kungens tomma slott.
Men nu är jag somsagt ledig i 6 dagar, underbart!

Högvakt.

Nu är vi inne i den största och sista högvaktsperioden. Att stå högvakt är psykiskt jobbigt. Stå 2 timmar på sin post och bara få röra sig på 10 meters i vänster och höger riktning gör så att man får ont i hälarna efter ett antal timmar.
Efter man har stått 2 timmar och vaktat slottet ifrån slottspissare och andra elaka personer så får man 2 timmars vila som försvinner lika snabbt som man hinner blinka.

När man får sova på riktigt får man sova i c:a 6 timmar. Den tiden är den snabbaste tiden som går på högvakten och kanske det bästa, tillsammans med att stå dubbelpost på natten.

RSS 2.0