SIB (Strid I Bebyggelse)

Veckan som gått har varit en grymt rolig vecka. En av de snabbaste och osmärtsammaste. Vi hade vår första vecka av två, utbildning i SIB (Strid I Bebyggelse). Skön att använda AK5:an igen och skjuta med den. Kulsprutan följer dock nästa vecka då vi ska ha skarp SIB. Är otroligt taggad! :)

Mera positivt från veckan som gått är att jag har gått min första dykarkurs, väldigt uppskattat tycker jag. Hoppas jag tar dykarcertifikatet fort, ser fram emot att åka på muckresan och dyka någonstans i världen där det är fint vatten och varmt. Why not Bahamas eller liknande?

I onsdags så kom en tiotal lumpenkompisar in till kasernen (där vi sover) redlöst fulla vilket resulterade att vi inte fick ha någon strid i bebyggelse den förmiddagen, utan att vi med högsta fysiska hastighet sprang till simhallen och hade en vattenfys utan dess like i tre timmar; den liknade The Guardian's rekryterings vattenfystest.
I tre timmar simmade vi först 2 längder, sen var det upp ur bassängen och och göra 20 sit-ups, sen 20 armhävningar. Sen in i bassängen igen, och så rullade det på. Dock paus för kisspaus/vattenpaus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0