Högsäsongen börjar...

Nu är det en månad sen jag anlände i Kroatien för att arbeta som serviceguide för sommaren 2011.
Jag har varit och sätt mysiga Dubrovnik med Ving's gäster hela 3 gånger under denna månad. Nu väntar 3 utflykter med båten "Papa". Den Kroatiska skärgården är underbar och jag vet att båtutflykten kommer bli supertrevlig.

Imorgon är det Departure & Arrival dag här i Split för oss på Ving. Då säger vi adjö till våra gäster som åker hem till Sverige och tar emot nya förväntansfulla gäster. Ny vecka, nya utmaningar!

Nu kör vi!

We are on our way.

Då har säsongen gått igång på riktigt här nere i Baska Voda & Brela, Kroatien. Jag har haft två utflykter till Dubrovnik med de svenska gästerna från Stockholm. Och det känns som det mest "jobbiga" delen för den här säsongen är under kontroll. Väntar nu spänt på att få hänga med på båtturen ute i Kroatiska skärgården en heldag.

Hotellservicen är mycket lugnare och mer down to earth här än vad det var på Gran Canaria. På GC var det bara att försöka sälja så mycket som möjligt under sin 2 timmars service man hade.

Här i Kroatien är turismen mycket bättre, jämför med GC ur personlig synvinkel. Man uppskattas mer som guide här känns det som, på GC var man mer en börda fick jag känslan av. Men nu är GC history.

Bok Hvratska!

Nu har jag lämnat Puerto Rico på Gran Canaria. Varit hemma en vecka i Sverige och haft en hektisk vecka med att fixa allt inför Kroatien. Varit på besök i Virum, Danmark och hälsat på två guideskole kollegor!
Sen hem och fixa det sista, sen flyga ner till Split, som är Kroatiens största hamnstad.

Nu har jag anlänt! Bok Hvratska!

RSS 2.0