Vi hann inte långt...

Vilken dag igår!

Fredagen började med att vi hade enbart idrott i skolan då det stod fotboll på schemat. Jag axlade rollen som Zlatan och hade en väldigt rolig tid tillsammans med klasskompisarna i gympahallen.
Sedan var det Grönan som gällde. Jag, Johan, Robin och Oskar åkte in till Solna för att parkera där och sedan gå mot Solna C för att ta pendeltåget mot T-centralen. Vi hann inte långt innan det hände en riktig olycka.

Vi gick in på en gata där vi inte la märke att balkongerna satt väldigt lågt här. Stackars Johan gick in i kanten av balkongen och fick ett djupt jack i huvudet.
När han skrek till av smärta trodde vi först att han drev. Han brukar alltid skämta om att skada sig, men idag gjorde han inte det...

Jag gick fram mot honom för att se hur stor skadan hade blivit. Jacket var c:a 5-6 cm långt. Hur djupt det var kunde jag inte avgöra, men jag visste att det där behövdes sys ihop. Så vi gick in på pizzerian som låg precis mitt emot olycksplatsen. Där gick vi på toaletten för att få stopp på blödningen.
Där gav pizza personalen mig bandage som jag lindande runt Johans huvud. Sen drog vi snabbt som fan tillbaka till bilen som vi hade parkerat en bit därifrån. Nu var det akuten på Karolinska Sjukhuset som gällde. Där fick Johan vänta i 3 timmar sa han innan dom började sy, på grund av att en del trafikolyckor som hade hänt...

Han fick sy 4 stygn, det skulle egentligen vara mer, men läkaren ville att såret skulle få lufttorka lite, det var därför hon inte sydde så tätt ihop.
När Johan sedan kom till Gröna Lund fick jag höra att jag skulle få beröm för omlindningen av bandaget. Kul att höra att man gjorde rätt första gången :)

I can choose whoever I like.

Jag vet inte vad jag vill ha. Intresset finns tydligen. Det märker jag på en del. Men jag vet inte vad jag ska välja. Om jag väljer någon av dessa gör jag det på grund av press och det vill jag inte, jag vill att det ska komma helt naturligt. Och jag har inte hittat dig ännu.

Maybe I'm wearing my armor too tight and should loose it up a littlebit, so you have the chance to hit my heart?

"Whoever you like"


Den sista vandringen med klassen.

Kom tillbaka till  från en 24 timmars vistelse i skärgården med klassen. Vi höll till ute på Blidö där vi bodde på vandrarhem över en natt.

Dagen började med att väckarklockan ringde skit tidigt, jag pallrade iväg mig till bussen med min feta packning. Träffade "Limpan" vid Til och åkte vidare mot Märsta där jag hoppade på tåget mot Stockholm C.
I Stockholm C tog vi sedan tunnelbanan mot Kungsträdgården varifrån vi senare gick ner mot Strömkajen.
När klockan var 9 klev vi ombord på Sjöbris båten som vi åkte med i c:a 2 timmar. Under tiden spelade vi massor av kort.

När vi var framme vid vår hållplats så började vi vår 1 mil långa vandring i solen. Man såg på sina kompisar att solen hade tagit ganska rejält =)

Ny musik i min ipod nu tack!

Jag behöver uppdatera min iPod musik ganska rejält. Jag behöver ny fresh music. RnB /Hiphop och gärna lite progressive house. Hör av er people! ;D

Europaval snart... vad ska jag rösta på?

Snart är det val till Europaparlamentet och jag har absolut ingen aning om vad jag ska rösta på... Jag gjorde en test på aftonbladet och där fick jag svaret att jag antagligen kommer att rösta på Centerpartiet eller Folkpartiet. Eller så röstar jag blankt helt enkelt :) Ingen big deal.

ATB gör det igen.

Det senaste albumet "Future Memories" från ATB som släpptes den 1 maj 2009 håller verkligen det ATB har lovat.
Det är nästan lite magisk känsla över hela albumet.


En liten uppdatering =)

10 dagar kvar, det känns lite overkligt men snart är det min tur att ta studenten. Kom hem från Göteborgsbasketfestival tidigt på söndag morgonen, omkring kl 03 tror jag. Det är första gången jag kör under natten och jag tycker att det är hur skönt som helst när man bara är helt ensam och glider fram på vägarna i 110 km/h :)
I basketfestivalen gick vi till kvartsfinal där det tog stopp mot Saltsjöbaden. Tjejlaget som åkte ner tillsammans med oss gick hela vägen till final och vann även i finalen, stort grattis till er tjejer!
Matchrapporter kan läsas på Sigtuna baskets hemsida: www.sigtunabasket.se

Jag har haft en riktigt skön långhelg fylld med massor av skoj. Tiden rann verkligen iväg nere i Göteborg.
Imorgon är det tisdag och då ska jag och klassen iväg ut i Skärgården och campa, kommer bli riktigt roligt!

Göteborg och 20 års dag imorgon!

Woho, imorgon blir jag 20 och då tillbringar jag större delen av dagen med att åka ner i en bil till Götebooorg. Sen är det bara att bya om och lira lite basket. Födelsedag och basketfestival kan inte bli en bättre mix. Skriver mer när jag kommer hem.


19, snart 18 dagar kvar!

Nu är jag snart klar med min Samhällsrapport. Första gången jag är riktigt nöjd med ett arbete... kanske för att det är snart med studenten! 18 dagar kvar nu när klockan närmar sig midnatt!

Derby imorgon.

Wow, mitt första första fotbollsmatch blir derbyt mellan AIK - DIF imorgon på Råsunda. Kommer bli riktigt kul. Hoppas gnaget vinner och att det blir jälva massa bengaledlar och bra tryck i båda klackarna :D

Det är något med lärare, skolarbete och nedräkningen till studenten...

Riktigt härligt med helg. I fredags var det mösspåtagning och säsongsavslutning med basketklubben Sigtuna. Mösspåtagningen var nice, kul att folk tog i lite i låtarna. På basketavslutningen fick jag pris för "störst framsteg 2008/2009" vilket jag tackar för.

Idag har jag varit en sväng uppe i hallen och tränat inför Göteborgsfestivalen. Var en väldigt bra träning. Har även kommit bra igång med mitt sista skolarbete som vår Samhällslärare gav ut till oss förra veckan. Varför ska alla lärare bygga upp högen med skolarbete just nu? Vi har haft 3 jälva år på oss att göra den här skiten, men nu ska det verkligen byggas ett fet jälva berg av plugg. Schysst... verkligen, för vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Aja, Basketfestivalen i Göteborg på Onsdag till Söndag nästa vecka - TAGGA!

Mösspåtagning imorgon!

Woho, mösspåtagning imorgon kl 13. Kommer bli riktigt roligt.
Skönt att veckan är över också. Denna vecka har varit riktigt busy. Imorgon är det också basketavslutningen.

Studentåk fixat! :D

Studentåket är fixat. Det kommer bli riiiiktigt nice ;D Säger dock inte vad det är, ni får vänta tills 5e juni! :D

"Det är mycket nu"

Det känns som jag är en jonglör just nu. Att hålla bollar som Nationellt muntligt prov i Svenska B, Samhällskunskap arbete, Friskvård arbete, Religonsredovisning - Hare Krishna, Projektredovisning (finslipning; rätta misstag osv)

På allt detta måste jag även planera för Göteborgsfestivalen, för transporten till och från festivalen.
Snart är det 5:e juni - bara 23 dagar kvar. Låt det gå fort!

Uppdatering.

En liten uppdatering:

Jag gjorde en extreme blogg makeover, eftersom jag pajjade min gamla blogg. Här är en lite enklare version.
Ny musik dock ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0