:)

Go-Carten gick sådär, vinst blev det inte. Jag slog brorsan iallafall. Det är huvudsaken. De norska grabbarna fick guld och silver medans jag tog bronsmedaljen och brorsan fick ingen medalj alls! HA!

Det blev en "släkt-träff" dag igår. Först hässelby och träffa moster och mormor, efter det fick vi skjuss in till solna för att träffa farmor. Var riktigt kul att chilla med brorsan inne i stan. Tog 22.30 tåget hem.

Nu är det 4 dagar kvar till lumpen :)

Ryktet sprider sig snabbt.

Ryktet går tydligen. Nu har det nått Hässelby.

Imorgon är det yttligare en go-cart tävling med min moster och hennes sambo. Imorgon bär det av mot Hässelby redan klockan 09.00. Ryktet om vinsten här i Sigtuna har spridigt sig snabbt alltså. Imorgon är det upp till bevis igen.

Idag spelade jag basket i 2 timmar uppe i valstahallen. Spelare från Solna och Akropol kom på besök och gjorde träningen riktigt grym. Mina fotsulor är helt förstörda... det brann under fötterna på mig när jag hoppade in i duschen.
Finslipar nu konditionen innan inryck som är nu på måndag den 3e augusti.

6 dagar kvar av frihet.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Slutet är nära. 6 dagar kvar...

Jag ska börjar använda mina kängor varje dag nu, framför allt på jobbet så jag slipper alla skavsår på hälar och tår. Det kommer jag inte orka med sen.

6 dagar kvar alltså, sen blir det 2 veckors förbud att komma hem från regementetet.... Lumpen here I come!

Incest VM i Go-Cart.

När man ska ta sig från punkt A till punkt B så kan det ibland ta väldigt lång tid när man åker med min Morfar.
Vi kom inte längre än till rondellen i Valsta där min morfar lackade totalt på någon förare av utlänskt ursprung som satt och körde med mobiltelefon... Morfar fick bromsa lite tvärt eftersom han hade väjningsplikt. Morfar pekar hotfullt mot föraren som stannar och vevar ner fönsterrutan....

Då tänkte jag, nu blir det ingen go-cart. Nu kommer det bli en jälva massa tjaffs och Morfar kommer vara den sista som ger sig. ZzZz.  Morfars fiende rullade snabbt iväg sedan och vi åkte mot Go-Cart banan...

 Vi hann en liten bit till innan nästa problem dök upp... vilken väg var det nu igen?

Det som gör mig förvånad i detta läge är att Mr "I-KNOW-EVERYTHING" låter min 11 åriga kusin visa vägen (även fast att Mr. "knows everything" vet exakt hur vi ska köra....men nej då, nu ska vi diskutera fram och tillbaka om vilket väg som är rätt. Det går så långt att kusin Junior nästan börjar gråta av att morfar inte vill lyssna på honom. Morfar ringer och kontrollcheckar med kusin juniors mamma och har ju självklart rätt att det är Morfars väg vi ska åka.

Och så äntligen kom vi fram till go-cart banan som ligger mitt ute i ingenstans. Konstigt nog har den Go-Cart banan varit igång i över 40 år...

Äntligen är det dags, vi åker i sammanlagt 20 minuter, men i 2 omgångar. Första omgången vill jag inte kommentera här, för det gick så jäävla dåligt.
Men den andra omgången kan jag mycket väl kommentera här på bloggen:

Fick en lysande start. Jag kände mig som Michael Shumacher i sina bästa år. Eller ska vi säga som Hamilton i dagens Formel 1? Krossade verkligen allt motstånd. Banan var perfekt, jag hade lärt mig banans struktur och jääävlar vad det gick.

Brorsan och kusinerna sladdade ur och hamnade efter, men jag David "Hamilton" Schaffer gled in som säker 1a på mållinjen.  Det var alldeles för länge sedan jag körde go-cart.

Uppdatering av helgen.. OBS! 1 vecka kvar till inryck...

En liten uppdatering vad som har hänt omkring mig de senaste dagarna.

Fredagen spenderades i Sigtuna med massor av härligt folk på Club Green, ute på golfklubben. Club Green blir bara bättre och bättre för varje party.

Lördagen tog jag det lugnt, medans de andra körde en gång till. Jag börjar bli gammal, är inne på mitt 21 år..

Söndagen spenderades i bålsta med en nära vän och två stycken kvinnliga bålsta infödingar. Mini golf (jag kom 2:a till min förvåning, jag hade gått därifrån med smaken av victory, men tydligen blev det silvret till Schaffer) och middag på asiatisk resturang blev det. Mycket trevlig avrundning på denna vecka.

Idag är det ny vecka, idag är det en vecka kvar tills lumpen. Jag taggar till det genom att dra till go-cart banan och ska spöa brorsan och kusinerna... jag hoppas att jag som 2 meters kille får plats i den lilla go-carten... jag tänker inte förlora, hedern står på spel!

Skriver mer sen hur det gick...

Musik

Chicane är tillbaka med en singel, som är riktigt schysst!

"Poppiholla"



Dagens dampskratt...

Mobilen ringer.
"Aaa?"
-"Vart är du?"
-"I Märsta?"
-"Vart har du brorsan?"
-"Han sitter på bussen, jag skickar hans nr till dig så kan du ringa honom.."
-"Ok, tja"

....

Johan kommer och hämtar upp mig på Märsta station. I hans bil sitter brorsan redan.
Jag får reda på att Johan har blivit småsur över att brorsan pratar så lågt i mobiltelefonen när han sitter på bussen så att han skrek till brorsan att han skulle prata högre. Den sura kärringen som satt brevid brorsan på bussen hörde till och med Johans lilla röstökning.

Dagens dampskatt!

24hrs kryssning

Idag ska jag och familjen åka på kryssning, 24 timmars. Kommer hem imorgon :)

Youtube in my heart!

Det känns dags för en liten uppdatering här i bloggen.
En kort sammanfattning av helgen: - Det hände inget speciellt alls. Jag sitter nu och finkammar Youtube på Progressive House låtar, nya som gamla, allt som låter bra i mina öron ska in på min iPod. Har hittat 15 nya schyssta låtar... Att få dom ned i iPoden blir morgondagens problem. Ska även upp och gymma imorgon kl 9, så nu ska jag försöka få lite sömn innan jag åker och leker Rocky Balboa :)

Kvällens låt;

Daveij - Heal Me (Trust Mix)


KAOS!

Igår kväll var struligt och stressigt. Först behövde jag åka ut och hämta Mamma & Pappa på Arlanda, dom hade varit på semester i Norge.

Efter resan till Arlanda bestämde jag mig att jag skulle träffa J. i Upplands Väsby. Tog bilen dit och umgicks med honom. Självklart skulle han visa mig "the dark side of Väsby" så vi åker till någon ödslig del av Väsby och går någon helt onödig väg där vi får gå igenom massa gräs och hundra  fästingsnästen kommer vi tillslut fram till en helt jälva onödig brunn :D

Jag får känslan att detta ställe är precis en sådan här plats ett mord mycket väl kan hända. Det är lite "Morden i Midsummer"-känsla.

När vi var klara vid brunnen så var planen att åka vidare till Mc Donalds. När vi ska åka iväg från ängen som vi gick igenom för att komma till brunnen så blev det imma på rutan, så kraftig att jag var tvungen att stanna och fick sätta på max fläkt för att försöka få bort dimman från rutan.

Sen kom nästa problem.

Mobilen ringer, jag tar upp den ur fickan och ser att det är farsan.
-"Aa David?
-"Tjena, du... bilen har körförbud, den har inte besiktats på ett tag!"
-"Va?"
-"Aa, det är bara att komma hem så det inte blir några problem med polisen"
-"Jaha, fan vad trist, aja vad ska man göra. Jag kommer hem"

Det var bara att lämna av J och åka hem. Nu behövde jag också tanka. Letar desperat efter en Statoil mack men hittar bara OKQ8 och tankar där för 150:- och åker vidare mot Märsta för att tanka full tank på Statoil i rondellen med farsans kort. (Awesome)

När jag väl kommer hem kl 23:30 får jag veta att farsan har bokat besiktning i Enköping kl 07:40 nästa dag. Gissa vem som får åka dit? Bingo. Jag.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan 05:30 ringde mina 2 väckarklockor. Hoppade in i bilen och hämtade upp min färdkamrat Limpan och drog till Enköping i konstant regn. Bilbesiktningen gick bra (bromsarna klarade sig precis igenom testet - det är sådant vi gillar, att leva precis på gränsen till det farliga)

Brorsan kom även hem från sin språkresa idag. Han var i Oxford i 3 veckor, skönt att ha sin vapendragare vid sin sida igen.

Peace


Movie time!

Nu när jag äntligen har fixat min TV så har jag kollat på lite filmer:

Igår kollade jag på den väldigt omtalade Slumdog Millionare, den var riktigt bra! Den borde alla se. Jag blev förövrigt kär i Latika :)

Nu har jag precis kollat klart på Änglar och Demoner, vilken också var en höjdare! Jag gillar även Da Vinci koden.
Hm, det är något speciellt med Religon och Historia...speciellt när de är sammankopplade :)

Ghost Rider?

Lil Wayne spelades kraftigt hur högtalarna. Volym var hög. Bilen gick bra på 90-vägen. Jag var påväg hem från att ha handlat. Tittar i backspegeln och ser att är lugnt. Tittar frammåt och rullar på.

Eminem - Beautiful


Drömmen om Lasermannen.

När jag sakta med säkert började förstå att min basketcoach i USA höll på med något skumt så frågade jag honom en dag rakt ut utan att veta vad konsekvenserna skulle bli: "Vad är det för skumt du håller på med?"
När baskettränaren visste att jag höll på med något skumt så tog inte några fler chanser. Han kidnappade mig till baskethallen i Rapelje (som ligger mitt ute i ingenstans) och band fast mig. När staden jag bodde i fick reda på att jag bara var borta så började dom ju självklart bli oroliga.

Under tiden i baskethallen blir jag mer och mer misshandlad. Det var blod överallt.
När staden som jag bodde i fick upp spåret att jag höll till i baskethallen i Rapelje åkte dom i fullfart till min räddning, med polis och allt.

Min basketcoach var smart, han lade sig i bakhåll långt innan min räddning kom. Han gjorde i ordning lasersiktet och geväret. Den röda lila koncentrerade laserljuspunkten var på mig hela tiden. Jag tänkte att snart dör jag.

Tiden gick... och det var verkligen dödstyst i hallen. Jag hörde min egna andning och mina vettskärmda hjärtslag, men plötsligt i fjärran hördes bilar och sirener.
Poliserna stormade in i hallen, min värdfamilj rusade fram till mig. Jag blev livrädd att dom skulle skjutas.
Skottet träffade min värdbror rakt i bröstet. Han hade inte ens en aning att han hade blivit skjuten. Han dog bara efter några sekunder. Likaså min värdfar när han träffades i huvudet av ett skott. Det gick så otroligt snabbt att jag knappt hann blinka.

Lasermannen hade nu övergett sin position med geväret och hade nu dragit fram sin pistol och började skjuta helt okontrollerat mot oss och poliserna. Poliserna kunde snabbt göra slut på Lasermannen.

Just nu läser jag Gellert Tamas bok "Lasermannen". John Ausonius, mannen med lasersiktet som dödade en person och misslyckades med att döda 9 st andra även gjorde han 9 stycken bankrån.

Jag tror att boken har gjort så att jag drömde den här drömmen inatt. Annars skulle jag nog aldrig drömma något såhär sjukt.


Raggningsställen.

Efter jobbet åkte jag och R till båten och stack ut en sväng på mälaren. Jag försökte på min fiskelycka men det blev bara två kast, sen tröttnade jag. Det var för varmt för värsting gäddan som jag skulle fiska upp och det var för varmt för mig. Efter ha lagt ifrån sig fiskespöt frågade jag R om hur, var och när man raggar. Det blev en ganska komiskt samtalsämne.

"Alla stränder här i Sverige kan du utesluta, visst man känner sig ganska cool och går där och spänner sig... men det kommer aldrig bli något."

Jag: - "Men om man raggar på någonstrand utomlands då?"

"Ja, men då har man iaf en öppningsreplik som kan låta som "Tjena, jag hör att ni kommer från Sverige, trevligt" och sen är det bara att köra på.... här i Sverige kan det bli mycket svårare"

Jag: - "Haha, jo det förstår jag, men om man söker efter mer "erfarna kvinnor" då, vart ska man söka då någonstans?"

"Finlandsfärjan" svarar han skitsnabbt. "Om du inte lyckas där, då är du fan värdelös!"


RSS 2.0